Podczas uroczystego otwarcia nowej restauracji i klubu, goście byli pod wrażeniem niezwykłego wystroju obu lokali. Wnętrza zdobiło mnóstwo roślin oraz efektowny mini-wodospad, a ogólna powierzchnia zieleni sięgała około stu metrów kwadratowych. Rośliny te były nawadniane za pomocą zaawansowanych systemów. Restauracja urządzona była głównie w odcieniach brązu oraz zieleni, natomiast w klubie dominowały kolory indygo i miedzi. Zarówno restauracja, jak i klub wyglądały niesamowicie.
Na czas otwarcia przygotowano imponujący, dwudniowy event. Uroczystość inauguracji rozpoczęła się o 19:00, a ilość zainteresowanych gości była ogromna. Recepcja rozpoczynała się od drinka powitalnego oraz symbolicznego przecięcia wstęgi. Następnie uczestnicy mieli okazję spróbować pięciodaniowego menu degustacyjnego oraz wyjątkowego dania głównego.
Celem uświetnienia otwarcia, restauracja zapewniła wysokiej jakości potrawy przygotowane pod czujnym okiem szefa kuchni Kamila Kuny. Kamil Kuna ma na swoim koncie doświadczenie w pracy w renomowanych miejscach takich jak Leśny Dwór w Skaryszewie oraz Hotel Promenada w Radomiu. Menu zostało skomponowane z dań kuchni polskiej z dodatkiem akcentów śródziemnomorskich. Goście mogli również wybierać spośród oferty potraw wytrawnych, słodkich, mięsnych, wegetariańskich, fit czy bezlaktozowych.