Antalya Kebap Radom, cieszący się dużą popularnością wśród mieszkańców miasta, po wielu latach działalności decyduje się na zmianę lokalizacji. Dogan Sukru, szef kuchni i właściciel lokalu, zaprasza na wyśmienite kebaby, które serwuje od lat. Restauracja w nowym miejscu oficjalnie otworzy swoje drzony 7 grudnia, a jej nowy adres to ulica Żeromskiego 7.
Lokal Antalya Kebap w Radomiu nieprzerwanie działa już od 15 lat. Dotychczas funkcjonował przy placu Jagiellońskim 8, w budynku Domu Seniora. Na przestrzeni tych lat zdobył rzeszę wiernych klientów, którzy wracają po tortille i kebaby w chrupiących bułkach, serwowane również na talerzu lub w formie kebabox’u. Dodatkowo oferuje pitę czy kapsalon. Te wszystkie dania nadal będą dostępne po przeprowadzce do nowego miejsca przy ulicy Żeromskiego, naprzeciwko kościoła bernardynów.
Dogan Sukru, właściciel i kucharz restauracji Antalya Kebap Radom podkreśla korzyści płynące z przeniesienia lokalu. Zapewnia, że nowa lokalizacja to nie tylko szansa na lepszą obsługę klientów dzięki większej przestrzeni, ale również korzystniejsze położenie.